Sponsoring en donatie

Heeft u interesse in sponsoring van één van de grootste BMX -verenigingen van Nederland? 

De Fietscrossclub Lichtenvoorde is opgericht op 23 juni 1983 en  is één van de grootse BMX fietscross verenigingen van Nederland. We zijn een gezonde vereniging.

Op dit moment hebben wij meer dan 100 leden in de leeftijd van 4 tot en met 80 jaar. Van deze leden rijden ruim 80 leden, op hun eigen niveau, mee in verschillende competities zoals de clubwedstrijden, regionale wedstrijden,  afdelingswedstrijden (BMX noord-oost competitie, landelijke wedstrijden (Topcompetitie) en zelfs internationale wedstrijden ( 3 nations cup, EK en WK). Uit de FCCL zijn verschillende toprijders voortgekomen zoals Joost Wichman (2 x EK en wereld  kampioen), Dennis Wissink (3 x NK,  3 x EK en 1 x WK) Anneke Beerten (6 x NK meerder EK en 2x WK kampioen) Jelle van Gorkom ( meervoudig  NK, EK kampioen; twee x 2de op de WK en zilver op de Olympische spelen) .

Onze rijders komen uit de gehele regio van Arnhem tot Beltrum, van Winterswijk tot Vorden.

De BMX is een spectaculaire sport, op de BMX baan is veel actie te zien en het tempo van de wedstrijden ligt hoog, een lust om naar te kijken. De wedstrijden worden in alle leeftijdsklassen op dezelfde dag en op dezelfde baan gehouden.

De FCCL beschikt over een eigen BMX baan in Lichtenvoorde. Op deze baan worden naast trainingen, 6 tot 9 clubwedstrijden en regiowedstrijden gehouden. De wedstrijden trekken tussen de 150 en 350 bezoekers per keer.

Met behulp van sponsoren en de inzet van eigen leden worden continu aanpassing aan de baan en accommodatie gedaan om het rijdersniveau te verbeteren en om de bezoekers een aantrekkelijke dag te bezorgen. Dit kost echter veel geld.

Onze ambitie is om toegankelijk te zijn voor alle BMX -rijders en jongeren enthousiast te maken voor de BMX sport, ze laten floreren op hun eigen niveau en laten groeien in de BMX -sport. Daarnaast vinden we het verenigingsgevoel erg belangrijk. We willen een vereniging zijn, toegankelijk voor alle BMX rijders en hun familie waar ze zich thuis voelen. Om dit te bereiken willen we de contributie laag houden.

Daarom is de FCCL op zoek naar sponseren die de Fietscrossclub Lichtenvoorde een warm hart toe dragen en die de FCCL financieel en met materieel/materiaal willen steunen. In nader overleg bespreken we de condities en mogelijkheden.

De FCCL vindt het belangrijk dat ook sponsoren zich thuis voelen bij de vereniging. Sponsoren zijn vanzelfsprekend  bij ons van harte welkom op de diverse wedstrijddagen. Omdat we vinden dat we één BMX familie zijn bent u als sponsor ook van harte welkom op onze vrijwilligersavond en clubfeest.

Wij zoeken sponsors om ons te ondersteunen in de realisering van onze doelen waarbij altijd zal gelden dat de sponsoring de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van de vereniging niet aantast.

Heeft u interesse om de FCCL te ondersteunen? Dan kunt u uit één van bovenstaande opties kiezen. Mocht de door u gewenste optie er niet tussen staan of heeft u vragen? Dan kunt u het contactformulier invullen.