Om onze BMX rijders veilig te laten trainen en wedstrijden te laten rijden is het belangrijk dat de BMX accommodatie er goed bij ligt.

Door onkruid, blad en zand wordt de baan glad en de kans dat één van onze BMX-rijders valt groter.

Ook onze kantine, juryhok en technische installatie vragen onderhoud. Dit onderhoud bestaat voornamelijk uit het schoonhouden, opruimen en herstelwerkzaamheden

Voor een wedstrijd doen we altijd onderhoud op en rond de baan.  Dit is meestal de zaterdagochtend voor de wedstrijd. Elke keer is een ander trainingsgroep verantwoordelijk voor deze taak.
Om de taken evenwichtig te verdelen doen we het onderhoud per toe beurt We beginnen bij de rijders en ouders/begeleiders van de dinsdagavond groep, de volgende keer is de woensdag groep aan de beurt en zo verder.

Op de zaterdagochtend starten we 9:00 uur en we zullen een paar uurtjes druk zijn. Als we met genoeg “vrijwilligers” zijn 🤓 dan zijn we om 12.00 uur klaar!
Heb je zin om te helpen maar zit je in een andere groep, geeft niets, kom gewoon helpen.

Hieronder en in de wedstrijdagenda staat welke groep er aan de beurt is voor het onderhoud. Zet de dag welke je aan de beurt bent in je agenda, dan vergeet je het niet.

Tenslotte zorgen we er met z’n allen voor dat onze kinderen veilig kunnen rijden…..

Geen evenementen gevonden!