Stand FCCL Clubwedstrijden 2023

Clubwedstrijden

Categorie :  Competitie
Aantal : 6 tot 7 per jaar, wordt ieder jaar opnieuw bepaald.
Kwalificatie : NVT
Inschrijving :

Via voorinschrijving via deze webshop. Sluiting voorinschrijving t/m enkele dagen vóór de wedstrijd, zie informatie bij de betreffende wedstrijd.

Let op!: Dag inschrijvingen zijn enkel mogelijk via de webshop tot uiterlijk 9.30 uur.

Stuurbordnummer : Vereist.
Let op, het nummer waar je je de eerste clubwedstrijd mee inschrijft, zal het gehele jaar gebruikt moeten worden!! Wijziging is niet meer mogelijk.
Tijden zondagwedstrijd :

09.30-10.00 uur
Aanmelden (Ook als je je hebt ingeschreven en betaling is gedaan)

09.40-09.50 uur
Vrije training groep 1 (ma-di-wo avond groepen)

9.50 – 10.00 uur
Vrije training groep 2 (donderdagavond groepen)

10.00-10.10 uur
Starthektraining groep 1

10.10-10.20 uur
Starthektraining groep 2

10.30 uur
Aanvang clubwedstrijd

Afmelding : Verplicht! Uiterlijk voor 9.30 uur op de dag van de wedstrijd. 
Er vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats
Opzet : Basis volgens het NFF Regio “Speedway” systeem
Eind beker : Ja, mits minimaal 5 van de 6/7 wedstrijden gereden. Bij minder gereden wedstrijden een mooi aandenken
 

Nadere informatie:

Elk jaar worden de FCCL clubwedstrijden verreden. Aan deze wedstrijden kunnen alleen leden van FCCL meedoen. Via de webshop kun je je voor de wedstrijd inschrijven. Aan de hand van deze inschrijvingen worden de wedstrijdlijsten samengesteld en de groepen ingedeeld. Door je in te schrijven verplicht je jezelf tot deelname.

Er wordt zoveel mogelijk gereden volgens de reglementen van het NFF “Regio Midden – speedway” systeem. Dit houdt in dat de indeling van de 3 manches willekeurig door de computer bepaald wordt. Dus je rijdt iedere manche tegen andere rijders. Op deze indeling hebben wij zelf geen enkele invloed. Aan de hand van de manches word je rechtstreeks ingedeeld in een finale (A-B-C etc.) De wedstrijden worden gereden op basis van “leefttijdsklasse”.

Win je deze finale, dan mag je door naar een finale hoger en heb je dus kans om meer punten te behalen. Indien je deze ook wint, kun je nog een finale hoger komen (indien aanwezig)

In het totaal proberen we 6-7 wedstrijden per jaar te organiseren, waarvan er 5 meetellen in het eindklassement. Hierdoor is het mogelijk de wedstrijd met de laagste score niet mee te laten tellen, of je kunt een wedstrijd missen zonder je positie op te moeten geven. Als er een wedstrijd komt te vervallen zullen we proberen een alternatieve datum te zoeken. Lukt dit niet dan zullen 4 van de 5 wedstrijduitslagen meetellen enz.