Zonovergoten clubwedstrijd in de Rouwhorst-Taken cup 2024

Vandaag werd alweer de 3e clubwedstrijd verreden op onze eigen baan. Dat de weergoden ons, in tegenstelling tot de vorige editie super gezind waren, was waarschijnlijk aan de moeders te danken vandaag. Ja, alle moeders moesten vandaag vroeg uit de veren, het ontbijt achterlatend en op koers richting de fietscrossbaan.

De vrijwilligers begonnen om klokslag 9 uur met de opbouw van de baan, muziek en het bereiden van de lekkerste koek en zopie waarna de training van start ging.

Waar de één over de baan zoefde, startte de ander wat minder snel op met de kermis van de vorige avond nog in de benen. Gelukkig zijn de meesten gewoon op de fiets blijven zitten tijdens de manches en was er slechts 1 rijder met materiaalpech. Gelukkig voor hem, was ook dit euvel snel weer verholpen en kon hij zijn overige ritten weer knallen op nieuw rubber. Daarbij maakte hij het zijn broer nog knap lastig!

Tussen de ritten door vonden de hamburgers met heerlijke uien gretig aftrek. Ook was het prima weer voor een lekker ijsje. Al met al weer een zeer geslaagde editie van de Rouwhorst-Taken cup 2024, mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers. Dank daarvoor!

Winnaars van de A-finales van vandaag:

Jongens 7/Meisjes 8: Dex Vlaswinkel

Jongens 8/Meisjes 9: Koos Boschker

Jongens 9/Meisjes 10: Jurre Taken

Jongens 10-11/Meisjes 11-12: Ties Rouwenhorst

Jongens 12/Meisjes 13: Rocco Bouwmeester

Jongens 13-14/Meisjes 14-15: Stijn Dreijers

Jongens 15+/Meisjes 16+: Daan Hobelman

De volgende clubwedstrijd op onze eigen baan vindt plaats op zondag 2 juni a.s.
Voorinschrijven via onze webshop kan tot en met woensdag 29 mei a.s.

Wil je nog even nagenieten van deze mooie wedstrijd? De foto’s staan inmiddels op de website.