PK wedstrijd in Appingedam

Dat was een lange reis, afgelopen zaterdag helemaal naar Appingedam!

4 rijders van de F.C.C.L. toonden zich daar aan de start. Zoë van der Rassel stond als enige dame aan de start, Daan Hobelman die in 2 klassen mee deed, Aiden Zeelmaekers, die naast zijn eigen klasse ook met de promotieklasse heren meefietste en Koos Boschker. Hij deed hetzelfde, alleen dan in de promotieklasse jeugd.

Het weer was heerlijk, een perfect zonnetje maar niet te heet. In totaal waren er 55 ritten in 1 manche en mochten onze toppers heerlijk fietsen daar in het hoge noorden.

Er waren gelukkig weinig pechgevallen op de baan, waardoor alles mooi vlot verliep.

Zoë heeft een 18e plek behaald in haar klasse jongens 10/meisjes 10/11. Daan heeft een mooie 6e plek behaald bij de cruisers 30- en werd 15e bij de jongens 15.

Aiden werd 15e bij de jongens 13 en haalde in de promotieklasse heren een 18e plek. Koos werd bij de jongens 8 17e en haalde in de promotieklasse jeugd de 18e plek.

Aan het einde van de dag werd het een lange reis terug naar de Achterhoek en konden de harde fietsers even uitrusten van hun avontuur zo ver van huis.

Op 18 mei zie je onze toppers terug in Noord Bergum waar ze deze dag een plaatsingswedstrijd fietsen en op maandag 20 mei het NK NFF.

Heren en dame alvast veel succes gewenst!