KNWU nieuws

Helaas zijn de eerste wedstrijden alweer verplaatst. De UEC heeft zojuist de volgende wijzigingen (nieuwe kalender) gepubliceerd:

Rounds 1/2: Verona , 1-2 May

Rounds 3/4: Zolder , 22-23 May

Rounds 5/6: Papendal , Postponed

Rounds 7/8: Valmiera , 5-6 June

Rounds 9/10: Sarrians , 19-20 June

Rounds 11/12: Anadia , 4-5 September

Voor de nationale kalender zijn er nog geen wijzigingen. Wanneer er wijzigingen zijn zal dit via de afdeling gecommuniceerd worden.

Open training Papendal

Vanaf 12 mei wordt er elke woensdag een open training georganiseerd t/m 28 juli 2021 voor Nederlandse renners. De open training is een officiële training waarbij een trainer aanwezig is die instructies geeft. Het is dus geen vrije training. We zullen naast de al bekende SX training nu ook op de 5 meter trainingen organiseren.. Voor de volgende groepen worden trainingen ingepland:

*    Open training t/m 18 jaar (5 meter heuvel)
*    Open training vanaf 13 jaar (5 meter heuvel)
*    Open SX training 13 t/m 18 jaar ( 8 meter heuvel)

De indeling voor de woensdagavond trainingen wordt later bekend gemaakt via mijnKNWU. Inschrijven zal mogelijk zijn via mijnKNWU en zal per week open worden gezet (vol = vol). We willen proberen dat niet elke week dezelfde renners er zijn, maar dat hier wisseling in plaats vind. Iedereen dient in bezit te zijn van een nationale licentie (een startlicentie is dus niet voldoende om te kunnen trainen op Papendal).

De kosten van de training zullen €10 euro bedragen.

Mochten hier vragen over zijn horen we het graag.

Vrije training Papendal

Op dit moment zijn we in overleg of de vrije training zoals gepland op 27/28 maart plaats kan vinden. Hier zullen we volgende week bericht over geven. Tevens zal de datum gecommuniceerd worden wanneer de 18+ de vrije training georganiseerd krijgt.

We hopen jullie geïnformeerd te hebben over de lopende zaken.