BMX-ers F.C.C.L. ook regionaal actief

Afgelopen zaterdag stonden 22 fanatieke rijders van de F.C.C.L. aan de start van de
1e Regiowedstrijd van dit seizoen.

Allemaal gestoken in mooie nieuwe shirts gingen de rijders al vroeg op pad naar de natte baan in Kootwijkerbroek. Sommige rijders reden voor het eerst mee, en dat was natuurlijk best wel spannend.  
Er waren veel valpartijen in de verschillende manches en finales, maar gelukkig kon iedereen zijn of haar weg daarna vervolgen.

Trainer Dennis Bouwmeester fietste zelf ook mee en vindt het geweldig om te zien dat steeds meer rijders deelnemen aan deze competitie; “Dat is natuurlijk waarvoor wij de rijders trainen. We motiveren ze om op meerdere banen hun opgedane kennis uit de trainingen te laten zien. Onze club is daarmee ook regionaal steeds meer vertegenwoordigd”! Zelf werd hij afgelopen zaterdag 1e in zijn finale.

BMX-ers die naast de clubwedstrijden op de eigen baan in Lichtenvoorde wat meer ervaring op willen doen en ook eens op andere banen willen fietsen, schrijven zich in voor deze NFF Regiowedstrijden.

Fietscrossclubs die dit jaar naast de F.C.C.L. een wedstrijd organiseren zijn: Kootwijkerbroek, Nijkerk, Putten, Nunspeet, Kampen, Bussum, Apeldoorn en Doetinchem.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.