FCCL doet mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

FCCL doet mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Club details F.C.C.L.

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Leden van de Rabobank kunnen vanaf 5 september 2022 tot uiterlijk 27 september 2022 hun stem uitbrengen op Fietscrossclub Lichtenvoorde.

Sport

De Fietscross Club in Lichtenvoorde (FCCL) bestaat uit ruim 100 rijdende leden. Van maandag tot en met de vrijdagavond staat er iedere avond een trainer op de baan om training te geven. De leeftijd is vanaf 6 jaar tot 50+.

Zeven keer per jaar organiseert de club een wedstrijd voor alle leden, daarnaast één keer per jaar een NFF (Nederlandse Fietscross Federatie) wedstrijd. Tijdens deze wedstrijd komen er fietscrosser vanuit heel Gelderland zodat je met leeftijdgenoten een manche kunt racen.

Ons doel

Om iedere training en wedstrijd een EHBO-s aanwezig te hebben om de eerste hulp te verlenen willen we onze vrijwilligers de cursus EHBO voor BMX-sport laten volgen en aanschaf van nieuwe EHBO-materialen.

Hierbij is het belangrijk dat er extra aandacht komt voor de meest voorkomende blessures en fracturen zoals: pols-, schouder- en sleutelbeen kneuzing/fractuur.
Ook het juist afdoen van een helm en alert zijn op buik-, rug- en nekklachten is een belangrijke tijdens de eerstehulpverlening.

Uitslag

Op 10 oktober 2022 maakt de Rabobank de uitslag belend.

Nog even goed te weten:
Net als vorig jaar kunnen Rabo-leden, vanaf 12 jaar, stemmen op hun favoriete club. En let op: lid is iets anders dan klant. Een klant kan in de Rabo App zelf lid worden en daarna meteen stemmen. Leden die niet online bankieren, krijgen een mail of brief met hun stemcode en kunnen via een speciale stemsite stemmen. Voor vragen m.b.t. stemmen kan je bellen naar telefoonnummer (088) 722 66 00.