Rabo ClubSupport, stem en steun de FCCL!

Deelname Rabo ClubSupport
Ook dit jaar heeft de F.C.C.L. zich weer aangemeld voor Rabo ClubSupport!
Rabo ClubSupport bestaat uit een stemcampagne en ondersteuning van clubs. Met de stemcampagne
kiezen leden van de Rabobank welke lokale clubs hun stemmen verdienen.

Opbrengst Rabo ClubSupport 2022
In 2022 heeft onze vereniging een mooi bedrag ontvangen vanuit Rabo ClubSupport. Van dit bedrag hebben we
EHBO-trainingen georganiseerd voor onze vrijwilligers en daarnaast hebben we nieuwe EHBO-benodigdheden aangeschaft. Iedereen die vorig jaar een stem op de F.C.C.L. heeft uitgebracht nogmaals hartelijk dank daarvoor!

Ons doel voor 2023 Op dit moment zijn we in afwachting van een nieuw te realiseren fietscrossbaan, die naar verwachting zal worden gevestigd aan het Eschpark in Lichtenvoorde. De voorbereidingen voor deze nieuwe fietscrossbaan zijn inmiddels al in gang gezet.
De trainers zijn zich momenteel aan het oriënteren op de aanschaf van een nieuw ProStart starthek. Hiervoor bezoeken zij andere fietscrossbanen in Nederland en gaan zij in gesprek met hun bestuursleden om ervaringen te delen. De opbrengst van Rabo ClubSupport dit jaar zal worden ingezet als een bijdrage in de kosten voor de aanschaf van een nieuw ProStart starthek. Mocht je geïnteresseerd zijn in de ins en outs van zo’n prachtig starthek, klik dan hier voor meer informatie

Wat kun jij doen voor de F.C.C.L.?
Alle leden van de Rabobank Noord- en Oost Achterhoek mogen straks 3 stemmen uitbrengen. Wat zou het tof zijn dat jij je steentje wilt bijdragen aan ons mooie doel door 1 stem hiervan aan de F.C.C.L. te geven. Kijk snel verder en lees wat je moet doen:

  • als je klant bent van de Rabobank, ben je niet automatisch lid van de bank. Ontvang je het blad Rabo & Co dan weet je zeker dat je lid bent van de bank. Ben je nog geen lid van de bank? Regel je lidmaatschap dan snel en simpel via de Rabo bankierenapp of via internetbankieren. Ben je niet zo thuis in de digitale wereld? Loop dan binnen bij de Rabobank in Groenlo en regel je lidmaatschap aan de balie.
  • ben je al wél lid van de bank, maar niet in het bezit van Rabo internetbankieren of de Rabo bankierenapp, dan ontvang je per email een stemcode van de Rabobank. Daarmee kun je in september je stem uitbrengen.
  • vanaf 12 jaar kun je lid worden van de bank. Dit is geheel gratis. Alleen dán kun je een stem uitbrengen op de F.C.C.L.

Iedereen die de F.C.C.L. een warm fietshart toedraagt kan in de periode van maandag 4 september tot en met dinsdag 26 september 2023 een stem uitbrengen. Stemmen kan via de Rabo bankierenapp of online via www.rabobank.nl/clubsupport . In oktober van dit jaar horen we van de Rabobank hoeveel we met z’n allen hebben opgehaald voor onze club.

Alvast hartelijk dank voor jullie moeite!
Het bestuur wil jou alvast heel hartelijk danken voor de moeite!
Samen dragen we de vereniging.

Deel dit bericht s.v.p. met je ouders, familie, vrienden, buren en/of collega’s. Zo bereiken we veel mensen.