Penningmeester gezocht!

Door de werkzaamheden die komen kijken bij het realiseren van de nieuwe baan zijn er wat taken die in de knel komen. De reguliere penningmeerster-taak is er daar eentje van.

Al een tijdje zijn we op zoek naar iemand met enige financiële affiniteit die zich wil bezighouden met het innen van contributie, de afhandeling van facturen en één keer per jaar de jaarrekening wil opstellen. Daarnaast neem je één keer in de maand deel aan de bestuursvergadering. Wat goed is om te vermelden is dat we dus niet iemand zoeken die ook nog eens de financiële taken voor de nieuwe baan afhandelt.

Het gaat dus om het penningmeesterschap zonder taken die horen bij de realisatie van de
nieuwe baan. Ondanks dat dit niet een erg tijdrovende functie is, is het van groot belang voor de F.C.C.L. dat we deze rol ingevuld krijgen. Als club zijn we verplicht om deze taak bij iemand belegd te hebben.

Mocht dit niet lukken, dan zou dat betekenen dat we er iemand voor moeten inhuren. En dat zou
jammer zijn, aangezien dat dan uiteindelijk ook weer doorbelast moet worden naar de leden. Dat willen we graag voorkomen.

Dus hierbij nogmaals een dringende oproep: heb jij enige affiniteit met financiële administratie en draag je de F.C.C.L. een warm hart toe? Meld je dan z.s.m. aan via info@fccl.nl .

Hopelijk maken we snel kennis met jou!

Coen, Rob, Diederik, Anita, Annelies, Nils & Sandra