Nieuwe clubshirts tijdens de eerste clubwedstrijd van dit seizoen.

Vandaag was het dan eindelijk zover. De 1e clubwedstrijd van dit seizoen werd verreden op onze eigen baan. Alle rijders hadden ontzettend veel zin om het nieuwe wedstrijdseizoen te starten, en ook een groot aantal nieuwe rijders die nog maar een enkele training hebben meegefietst toonden hun inzet aan hun families en bekenden die allemaal langs de kant stonden om ze aan te moedigen. We hebben mooie manches gezien en ook in de finales werd er hard gestreden om de eerste plek. Super gaaf om te zien.


Tijdens deze 1e clubwedstrijd werden ook de nieuwe clubshirts aan de leden uitgereikt. Deze nieuwe clubshirts worden mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Rouwenhorst Autoschade, In Person, RIBO Touch reclame, Rouwhorst/Taken maatwerk meubelen, M-Y-A Montage en Kunida.
Ook alle sponsoren ontvingen een exemplaar van het nieuwe clubshirt.

Lid van de activiteitencommissie Bo Straub is trots op het aantal vrijwilligers dat deze wedstrijden mogelijk maakt; “We staan met z’n allen weer te springen om het nieuwe seizoen te starten, en iedere clubwedstrijd is écht een feestje om te fietsen voor alle leden. Het is daarom een mooie uitdaging om dit samen met alle leden van de activiteitencommissie te mogen organiseren”.

Zowel alle leden die vandaag aanwezig waren, als ook de sponsoren wilden hun shirts tonen:

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.