NFF Regiowedstrijden, iets voor jou?

Ruim 20 enthousiaste rijders fietsen vandaag een NFF Regiowedstrijd in Nijkerk. Zoals je op de foto ziet moedigen de rijders elkaar aan langs de kant van de baan. Samen maken we er altijd een super gezellige dag van!

Denk jij na het zien van dit gezellige plaatje… ‘ik wil dat ook wel eens proberen!’ ; schrijf je dan eens in voor een NFF Regiowedstrijd. Je kunt het binnenkort zelfs dichtbij huis proberen, want op zaterdag 22 juni a.s. organiseren de IJsselcrossers in Doetinchem een NFF Regiowedstrijd. Leuk om ook eens een andere baan uit te testen!

Fiets je voor het eerst mee in deze competitie, en rij je minimaal 3 wedstrijden in dit seizoen, dan ontvang je aan het einde van het seizoen een aanmoedigingsprijs. In 2023 was de FCCL met een mooie groep van ongeveer 25 rijders vertegenwoordigd bij meerdere regiowedstrijden.

Fietscrossclubs die dit jaar nog een wedstrijd organiseren zijn:

22/06 Doetinchem
06/07 Bussum
05/10 Putten
19/10 Kootwijkerbroek
02/11 Nunspeet

Regiowedstrijden kun je boeken via onze website: https://fccl.nl/winkel

Voorinschrijven voor de wedstrijd in Doetinchem kan nog tot en met maandag 10 juni a.s. en kost slechts € 2,50 . Je kunt je ook op de dag zelf nog inschrijven tegen het dubbele tarief die je contant moet voldoen aan de clubvertegenwoordiger van die dag.

Ben je enthousiast geraakt? Stuur dan een email naar wedstrijden@fccl.nl zodat we je mobiele nummer kunnen toevoegen aan de groepsapp van regiorijders. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of twijfel je nog of deze competitie iets voor jou is? Overleg dan eens met je trainer en/of trainingsmaatjes of stuur een email naar wedstrijden@fccl.nl