FCCL berichtenservice: mis geen nieuws!

Sinds vandaag maakt de FCCL gebruik van pushmeldingen en, voor geregistreerde gebruikers, email kennisgeving om jullie op de hoogte te houden van het laatste nieuw. Door deze nieuwe mogelijkheid is het eenvoudiger jullie te informeren over de laatste berichten.
Abonneer je daarom vandaag nog op de FCCL berichtenservice door het accepteren van de pushmeldingen in je webbrowser op je laptop of op je mobiel (niet voor iOS)! of door gebruik te maken van email kennisgeving.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen activeer dan ‘Push-meldingen’ en/of kennisgeving via de email. Hieronder lees je hoe je dit doet.

Pushmelding (Windows, Android)

Wanneer er op de site van de FCCL een nieuw bericht wordt geplaatst ontvang je, als je de push-melding accepteer, een bericht dat er een nieuwtje is. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Je kan de pushmeldingen aanzetten door op het belletje links onderaan de pagina te klikken

Let op: Ondersteunt alle populaire browsers zoals Chrome (desktop en Android), Firefox (desktop en Android), Safari (alleen Mac OS), Microsoft Edge (desktop en Android) en Opera (desktop en Android). iOS (van Apple) wordt op dit moment (nog) niet ondersteund!

Email kennisgevingen (iOS, Windows, Android)

Om email kennisgevingen te ontvangen heb je een nieuw-account voor de FCCL webshop nodig. (Let op: het account van de oude website is komen te vervallen en werkt dus niet!)
Je kan het account aanmaken door bij het afrekenen in de webshop het betreffende vakje aan te vinken.

Om vandaag nog een account aan te maken kun je het artikel “Kennisgevingsberichten FCCL” in je fietsmandje plaatsen en dan het bestelproces volgen. Je kan dan het vakje “Een account aanmaken?” aanvinken en je “Account gebruikersnaam” invullen. Als je vervolgens het bestelproces voltooid, is je account aangemaakt en ontvang je de kennisgevingsberichten op je email.