NK KNWU Erp

 

En dan is het eerste weekend van juli aangebroken een maand waarin wedstrijden worden gereden van het NK EK en WK!
Timo Boesveld en Stijn Dreijers hebben het hele seizoen gestreden om punten bij elkaar tekrijgen om naar het WK in zolder België temogen gaan.
Maar eerst het NK in Erp !
Maar niet alleen Timo en Stijn deden mee in Erp nee ook Koen Geelink was erbij. Zijn vader had hem gevraagd als je zin hebt geef ik je op misschien word je wel uitgenodigd en warempel een mail van de knwu” je mag meedoen” ! Omdat niet iedereen mee wil doen. Maar wel de punten heeft word er in dit systeem doorgeschoven !! En zo geschiede dat Koen samen met zijn vader de caravan inpakte en op naar Erp gingen. Ook Stijn had de caravan met zijn ouders klaar gemaakt en reden naar Erp. Op een mooi plekje naast de baan en naast vader en zoon Geelink een weekend door gebracht. Timo die kwam samen met zijn vader ook op zaterdag voor de training ,maar moesten helaas weer naar huis ivm andere verplichting ! Stijn en koen hebben samen op vrijdag avond al getraind en zaterdag was er bloktraining. Eerst Stijn daarna koen en Timo. Na deze training was er een time trial !
Hier deden jongens/meisje vanaf 15 jaar aan mee maar voor de elite dat ging hard en was mooi om tezien.
Zondag was DE wedstrijd. Timo kwam met de hele familie en werd goed aangemoedigd ! Stijn begon in manche 24 hij werd 4-4-5
Daarna Timo in manche 52 hij werd 5-7-6.
Koen mocht in manche 64 hij werd 7-8-8!
Stijn had de manches gehaald en mocht door naar de halve. Hier werd hij 7e!
Timo en Koen hebben hun best gedaan en konden de rest van de wedstrijd rustig verder kijken. Het was super om de elite tezien!
Kwa weer was het super voor de rijders ! Niet tewarm en niet tekoud !
Op naar het WK waar Stijn en Timo allebei aan meedoen. Stijn op woensdag 24 juli en Timo donderdag 25 juli!

Wilma