FCCL succesvol op het Achterhoeks Kampioenschap

 

Tijdens het Achterhoeks Kampioenschap dat op 4 mei verreden is bij de Ijsselcrossers in Doetinchem is de FCCL verschillende malen in de prijzen gevallen.
Noud Garstenveld wist zelfs de titel Achterhoeks Kampioen 2019 in de wacht te slepen. De hele dag was Noud al overheersend in de manches. Hij wist deze vorm ook aan te houden in de finale en reed op indrukwekkende wijze naar de titel.
Zijn broer Mart was ook in een bloedvorm. Ook hij was in staat in de manches het veld achter zich te laten. In de finale fietste Mart zich naar een fantastische tweede plek.
Datzelfde gold voor cruisers Sieb Duenk en Sven Berendsen. Ook zij zagen een sterke dag bekroond met het vice-kampioenschap.
Kimberley te Kolstee mocht namens de FCCL ook het podium beklimmen. Kimberley eindigde op een mooie derde plek!
Dit waren niet de enige finalisten. Ook Gertie Hobelman, Jop Roosendaal, Stijn Dreijers, Levi Hubers, Finn Biesbroek, Ryan Bouwmeester, Jelle ter Horst, Kevin Brethouwer en Zoë van Gessel waren in staat om een plekje te bemachtigen in het finalegeweld. Onder de opzwepende woorden van Sam Doppen ondersteund door, hoe kan het ook anders tijdens het Achterhoeks Kampioenschap, de klanken van NORMAAL fietsten zij allen naar mooie ereplekken en sleepten allen een mooie beker in de wacht.
Ook de rijders die net geen finale behaalden hebben het maximale er weer uitgehaald en uitstekend gepresteerd. Daar kan de FCCL weer trots op zijn.

Coen