NFF Regio FCC Putten

En ook Regiowedstrijd 2 is al weer achter de rug. Op 6 april was het de beurt aan FCC Putten. Na de wat uitgelopen race in Nunspeet was de grote vraag of de computer er dit maal in zou slagen om alle lijsten tijdig gereed te hebben. Dat was, gelukkig voor alle deelnemers en toeschouwers, het geval.
Stipt 10.00 uur kon er dan ook aangevangen worden met de wedstrijd.
Waar het in dit soort verslagjes vaak om draait zijn de spectaculaire ritten, de bijzondere prestaties en de ereplekken van de rijders. Maar wat nu vooral is bijgebleven is het clubgevoel, het voor elkaar klaar staan en helpen daar waar mogelijk.
Want wat een verschrikkelijke val maakte Swen Wevers. Hoe moeilijk moet het dan zijn om als ouder niet de baan op te mogen en hoe fijn is het dan dat een clubvertegenwoordiger, in de persoon van Trinette, dat wel doet en uiteindelijk een seintje geeft dat alles OK is. Hoe mooi is het dan dat Gertie en Michiel meteen klaar staan om de fiets te repareren en er voor zorgen dat er nog gefietst kan worden als alles mee blijkt te vallen. Helaas voor Swen was fietsen geen optie meer en was een bezoek aan de huisartenpost meer op z'n plaats. De helm, voorzien van fikse breuk, had z'n werk gedaan. Een hersenschudding was de diagnose. Je moet er niet aan denken wat er gebeurd was zonder helm.
Swen, een snel herstel gewenst!
Het was mooi om te zien hoe op dit soort momenten de FCCL-ers binnen no-time opstaan en een steentje bijdragen. Of het nou een trootstende schouder is, het repareren een fiets of het vrijmaken van plek in de auto zodat mensen weer thuis kunnen komen. Het was indrukwekkend om te zien.
Coen

Meer in deze categorie: « KNWU TC1 Venlo - Top competitie Baarn »