Huberscup 1

Het seizoen is weer begonnen! Met een mooi deelnemersveld van meer dan 60 rijders werd op 23 maart de eerste Hubers Cup verreden.
De baan lag er dankzij een groot aantal vrijwilligers top bij. Een kleine 20 man hebben ervoor gezorgd dat we het seizoen met een perfect geprepareerde baan konden aftrappen. Geweldig zo’n opkomst!
Vanaf 15.30 uur was het trainen geblazen om uiteindelijk zo goed mogelijk aan de start te staan.
Klokslag 17.00 drukte de deskundige starter op de knop en vlogen de eerste rijders de startheuvel af. Na de twee eerste succesvol verlopen manches werd er weer volop gebruikt van de heerlijke braadworsten, hamburgers, eieren en soep van Evelien, Suzan en Sandra. Alleen hierom al is het altijd goed toeven bij de FCCL.
Daarop volgden manche 3 en 4. De rijders persten alles eruit om zich uiteindelijk zo goed mogelijk te kwalificeren voor de finales.
Rianne en Diederik slaagden erin om binnen no-time de lijsten voor de finales gereed te hebben en rond 19.00 uur riep omroeper en DJ Rob, ondersteund door de inmiddels welbekende tune, iedereen naar de finales.
Ook de finales verliepen vlekkeloos. Het was opvallend hoe weinig er gecrasht werd en hoe soepel de hele dag verliep. Weer een dik compliment dus voor alle rijders, vrijwilligers en actviteitencommissie, die de organisatie in handen had. Laten we Hubers Cup 2 net zo succesvol maken met z’n allen.