AK Winschoten

Vandaag de laatste AK knwu in Winschoten 2 uur rijden vanaf Winterswijk dus vroeg uit bed voor Stijn Dreijers! Timo Boesveld kon lekker langer slapen hij had een b&b samen met zijn vader Harry! Nadat hij gisteren in Klazienaveen de pk nff had gereden iets dichterbij dus!
Stijn begon met de manches heel goed 1-1-3 en in de finale en dnf hij werd net 1 meter voor de finish onderuit gehaald door zijn concurrent! Protest ingediend maar het mocht niet baten helaas voor Stijn geen punten als hij (want hij lag 2/3 positie ) niet gevallen was dan had hij nu 3 bekers mee naar huis genomen en een kampioenstrui helaas werden dit 2 bekers, 1 van overal afdelingskamioenschap op plaats 2 geëindigd en van de openklasse 6/7 jarigen op plaats 7! Trots is hij opzichzelf en heeft het laten zien dat hij het kan!
Timo deed de manches 3-3-4 en de finale werd hij 6e in de overal klassement is ook Timo 2e geworden van AK 2018! Openklasse heeft Timo ook gefietst en daar kwam hij niet Door de manches heen leeftijd was 12/13 jaar Allebei een super goed AK jaar gereden ! Mooie punten gescoord voor het wk volgend jaar in zolder ! Voor nu een pauze tot volgend jaar ! Blijven trainen en en het nieuwe seizoen weer knallen !!

Wilma Dreijers