COUNTUS NIEUWE HOOFDSPONSOR FCCL

Met ingang van 2019 pronkt het logo van Countus accountants + adviseurs op de shirts van de leden van de fietscrossclub uit Lichtenvoorde. Een samenwerking waar wij als club erg trots op zijn!
Countus is een accountantskantoor met haar wortels in de agrarische sector, maar is daarnaast ook actief op de particuliere markt en binnen de MKB sector. Naast accountantsdiensten biedt Countus ook diverse adviesdiensten aan. Bijvoorbeeld op fiscaal en juridisch vlak, maar ook op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu.
Countus:
"In 2019 mogen wij ons tienjarig bestaan in de Achterhoek vieren, net als de sponsoring van FCCL, een mooie mijlpaal. In de afgelopen tien jaar hebben wij onze naamsbekendheid in de Achterhoek reeds aanzienlijk verbeterd, maar nog altijd merken wij dat niet iedereen bekend is met Countus. Mede met het oog op de naamsbekendheid, hechten wij veel waarde aan lokale betrokkenheid, bijvoorbeeld door middel van sponsoring. Wij kijken dan ook uit naar een mooie tijd als sponsor van de FCCL.
Uiteraard staat het leden vrij om bij vragen vrijblijvend contact met ons op te nemen. Je kunt ons vinden aan de Barkenkamp 5 te Groenlo (mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon 0544 82 09 00)."
Wij zijn als FCCL enorm blij met deze mooie sponsor en zullen ons uiterste best doen, onder andere door middel van mooie sportieve resultaten van alle rijders, om Countus een begrip te laten worden in de Achterhoek!