Laatste TC Volkel

De laatste Tc van dit jaar werd gereden in Volkel en wel 2 dagen achter elkaar. Op zaterdag en zondag 6 - 7 okt.
Zaterdag waren 2 rijders van de fccl aanwezig Timo boesveld en Stijn Dreijers ze kwamen daar aan in het hoge natte gras, dus natte koude voeten om mee te beginnen! De training was kort en het wachten tot de wedstrijd begint lang. Maar inmiddels zijn ze dat gewend! Stijn mocht eerst fietsen en laten zien wat er in zat en zo kon Timo Stijn aanmoedigen en andersom kon Stijn naar Timo kijken! Ze hebben het goed gedaan Stijn in de manches 5-5-4 en door naar de halve finale hier werd hij 5e en helaas geen finale! Timo deed het ook super de manches reed hij 4-4-4 en door naar de kwart finale hier werd hij 4e en mocht nog een keer fietsen en werd in de halve finale 7e! Dat was de zaterdag en na een overnachting in een hotel in de buurt kwam de zondag aan de beurt. Het gras was droog en geen koude voeten. De training begon en wie kwam onze club nog meer vertegenwoordigen; Gertie Hobelman! Dus 3 man sterk op zondag. Stijn reed de manches 5-4-4 en in de halve finale werd hij weer 5e!
Timo reed nog beter dan de zaterdag en werd in de manches alles 3! In de kwart finale werd hij ook 3 dus door naar de halve finale hier begon hij zo goed en lag op de 3e positie, goeie start, goeie eerste bocht en toen werd hij de prosectie op gedrukt en moest hij achteraan aansluiten en werd hier toch nog 7e! Ontzettend jammer maar super goed gestreden!
Gertie had natuurlijk de dag vantevoren ook al gefietst en moest vroeg opstaan op zondag om mee tedoen in Volkel. Hij reed de manche 5-4-5 en helaas geen finale!
De Tc's voor dit jaar zijn voorbij!


Groeten Wilma