GUV cup 6

Op 7 oktober is al weer de op 1 na laatste GUV-CUP verreden. En dat het eind in zicht is van de jaarlijkse wedstrijdreeks was te merken. De strijd om de punten barstte los en de spanning was letterlijk en figuurlijk om te snijden!
In alle leeftijdsklassen werden mooie ritten geleverd, iedere rijder heeft gestreden voor wat ie waard was en de nodige punten voor het eindklassement bij elkaar gesprokkeld om maar zo goed mogelijk geklasseerd te staan tijdens het aanstaande clubfeest van 25 november.
Maar er was één rijder die echt alle lof verdient. Iedere manche een mooie eerste plek en ook de A-finale in zijn eigen klasse feilloos gewonnen. Jimmy van Gessel!
Jimmy reed de hele dag in ziendende vaart over de baan. Alsof hij al jaren fietst, viel hij ieder bocht aan en gleed ie als een volleerd rijder door het veld over de hoogste bulten.
Op je 39ste beginnen en dan op je 40e al met het maximale puntenaantal winnaar worden bij de cruisers bij GUV-CUP 6. Ga er maar aan staan! Met jaloezie heb ik staan kijken. Ik heb zelfs nog overwogen om net als Jimmy op mijn hoge leeftijd nog met BMX-en te gaan beginnen, maar tegen dit geweld durf ik het niet eens op te nemen. Wat een held!
En dat hij slechts de enige deelnemer was in zijn klasse doet daar niets aan af!

 Geschreven door Coen.