GUV cup 3

Code geel? Code rood zul je bedoelen!

Hoewel de weersvooruitzichten er niet al te best uit zagen voor al weer de derde clubwedstrijd hebben we het droog gehouden. De afgegeven weerswaarschuwing, code geel, was dus gelukkig niet van toepassing. Maar daarentegen, bij de wedstrijden op de FCCL baan is er altijd sprake van code rood. Het FCCL-rood neemt bezit van de baan en alle BMX-ers laten zien uit welk hout ze gesneden zijn.

Vanaf 9.30 was het trainen geblazen om bij de start om 11.00 uur in perfecte vorm te staan. Wat hebben we een schitterende wedstrijden gezien. Er werd gestreden op het scherpst van de sneden. Schouder aan schouder over de finish. Zo zien we het graag.

Hoewel iedere FCCL-er alles gegeven heeft vandaag waren de BMX-ers niet de winnaars vandaag. De echte winnaars waren de moeders die er op deze Moederdag voor gezorgd hebben dat de kinderen op tijd op de club waren, met een broodje, drinken en een snoepje in de tas en in een mooi gewassen tenue de startheuvel af konden fietsen. Deze moeders waren ondanks Moederdag in grote getalen aanwezig om hun kind aan te moedigen en ze de nodige complimentjes te geven of een troostende tik op de schouder. Zelfs waren er moeders die op deze Moederdag op de baan of in de kantine als vrijwilliger aan het werk waren. Petje af!

Dus ik denk dat ik namens iedere FCCL-er spreek al is zeg: Mam bedankt!