F.C.C.L. Clubfeest, gezellige afsluiter van het BMX-seizoen

Afgelopen zondag hebben we het BMX-seizoen gezellig afgesloten met onze leden in een afgeladen volle zaal bij Beusink Recreatie in Lievelde. Een seizoen waarbij we trots terug kunnen kijken op veel verschillende aspecten.

Een aantal rijders van de donderdagavondgroepen is het jaar enthousiast gestart met een wintertraining. Er werd samengewerkt met enkele leden van WTC de Keitrappers. Zij verzorgden samen met enkele ouders een aantal mooie mountainbiketrainingen, die zeer in de smaak vielen bij iedereen. In maart was het tijd voor de eerste AK-wedstrijd en begin april vond de eerste NFF Regio Oost wedstrijd plaats.
Vele wedstrijden, zowel Nationaal als Internationaal, werden verreden en mooie prijzen werden meegenomen naar Lichtenvoorde! In september was het voor ons de tweede keer dat we een NFF Regio wedstrijd mochten organiseren. Al met al een sportief jaar waar we met z’n allen super op kunnen terugkijken.
Rijders werden natuurlijk beloond voor al deze sportieve prestaties. In elke leeftijdscategorie werd een rijder tot clubkampioen gehuldigd en mocht dan ook deze mooie beker in ontvangst nemen.
Dit jaar waren dit: Melissa Meyer (5-6), Boet Hogenkamp (6-7), Joep Roosendaal (7-8), Daan Hobelman (8-9), Daan Mokkink (9-10), Mart Garstenveld (10-11), Timo Boesveld (11-12), Swen Wevers (12-13), Noud Garstenveld (13-14), Jelle terhorst (14-15), Stef Hollander (15-16) Gertie Hobelman (Superklasse)

Na de uitreiking van deze bekers was er aandacht voor de sporter van het jaar.
Per trainingsgroep werd er één sporter genomineerd. Dit jaar waren Melissa Meyer, Daan Hobelman, Daan Mokkink, Ryan Bouwmeester en Kevin Brethouwer de gelukkigen die een beker in ontvangst mochten nemen.
Kevin Brethouwer werd uiteindelijk als sporter van 2017 uitgeroepen en kreeg ook nog eens de deksel van deze schitterende beker uitgereikt door de sporter van 2016.
Naast de uitreiking van de bekers voor alle sportieve prestaties, was er ook aandacht voor de pechvogel van dit jaar. Kyan Scherpenisse en Rick Schuurman kregen hiervoor ieders een helft van een beker overhandigd.
In oktober hebben vele leden loten verkocht voor de Grote Clubactie. Dit heeft een mooi bedrag voor onze vereniging opgeleverd. Niels Heersink heeft dit jaar de meeste loten verkocht.
Tot slot willen we de vele Lichtenvoordse ondernemers hartelijk danken voor de beschikbaar gestelde prijzen. Dankzij hen werd het mogelijk een verloting te organiseren. De opbrengst hiervan komt terecht in onze clubkas. Super bedankt allemaal. Op naar een sportief 2018 !

Sandra Taken