Finalewedstrijd NFF Regio Midden in Apeldoorn, Swen en Gertie Regio kampioen 2017

Op zaterdag 21 oktober is de laatste BMX-wedstrijd van de NFF Regio Midden verreden in Apeldoorn.
Hoewel de vooruitzichten niet al te best waren, was het goed toeven op en langs de baan. De Apeldoornse BMX-club heeft getracht er een echt feestje van te maken. Speciaal voor de finalewedstrijd was er een heuse loopfietswedstrijd georganiseerd voor de jongste toeschouwers. Kinderen van 2 t/m 4 jaar konden op een echte BMX-baan hun kunsten laten zien met de loopfiets. En dat het fietscross ze met de paplepel is ingegoten was te merken. Ondanks de korte beentjes kwamen de kleine helden tot duizelingwekkende snelheden. Namens de FCCL deed Zoë v/d Rassel mee. En hoe! Zoë eindigde op een fantastische eerste plaats!
Naast de loopfietsenrace was er ook een speciale estafette-race georganiseerd waarbij enkele ouders zich met gevaar voor eigen leven over een opblaasbare stormbaan moesten storten om vervolgens het stokje over te dragen aan een aantal BMX-ers die vervolgens allemaal een snel rondje over de baan moesten maken. De FCCL presteerde uitstekend, mede door de (verrassend goede) inspanningen van Michiel Roosendaal, Wouter Dreijers en Harm Hubers. Een fantastische 3e plaats zorgde voor een mooie beker voor de clubprijzenkast. Dat was niet de enige 3e plek die de FCCL heeft behaald. Ook in het algemeen clubklassement is de Fietscrossclub Lichtenvoorde op deze mooie plek geëindigd. Deze prijs is echt iets om trots op te zijn, want deze laat zien hoe goed er dit jaar door de rijders van de FCCL gepresteerd is. Top gedaan iedereen!
Naast deze mooie clubprestatie zijn er ook hele mooie individuele prestaties neergezet. Wat te denken van Swen Wevers en Gertie Hobelman die als 1e geëindigd zijn in het overall klassement in hun eigen klasse. Gefeliciteerd met het behalen van jullie mooie kampioenschap.
Stijn Dreijers en Daan Hobelman eindigden beiden op een hele mooie 2e plaats in het klassement van hun leeftijdsklasse. En derde plekken in het algemene klassement waren er voor Finn Biesbroek en Ryan Bouwmeester. Ook voor jullie een dikverdiend compliment. Uiteraard waren er naast deze podiumplekken ook mooie uitslagen bij de andere FCCL-rijders. Iedereen heeft voor zijn geweldige inspanningen een dikverdiende beker in ontvangst genomen. Super gedaan iedereen! Het was een geweldig, gezellig, succesvol en leerzaam seizoen. Allemaal bedankt voor de inzet! Op naar volgend jaar!