Hubers en Brethouwer Vice-Kampioenen van het Maasland

Voor Levi Hubers en Kevin Brethouwer was het Kampioenschap van het Maasland een groot succes. Bijzonder sterke manches en een nog betere finale leverden beide heren een 2e plek op.
De wedstrijd werd op 14 oktober jongstleden verreden op de baan van de Fietscrossclub Oss. Onder een stralende zon, wel verdiend na een aantal verregende weekenden, was het genieten geblazen.
Niet alleen Levi en Kevin maakten er een mooie show van. Ook Joep Roosendaal vloog over de baan en behaalde heel knap de halve finale, waarin hij vervolgens op een hele mooie 6e plek eindigde. Noud Garstenveld en Sam Doppen behaalden door uitstekende manches de halve finale en kwamen hierin net 1 plaats te kort voor de finale. Swen Wevers presteerde het zelfs om de finale te halen na een aantal bijzonder sterke races. Vlak na de start in de finale leek Swen ten val te komen, maar door zijn grote stuurkunsten kon hij de race afmaken met een uitstekende 8e plek als resultaat. Naast twee vice-kampioenen was er ook nog een vice-vice kampioen. In een ijzersterke finale vloog Sven Berendsen op oude vertrouwde wijze weer hoog boven zijn concurrenten van bult naar bult. Dit leverde hem dus een mooie derde plek op. Een mooie prestatie, mede gezien de 50+party die hij de avond er voor had doorstaan. Een mooi bruggetje naar de meest verse 50+-er van de FCCL. Abraham Duenk, van harte met het behalen van deze respectabele leeftijd! Mocht je je in de toekomst vervelen, wellicht is dit wat: http://www.rollatorloop.nl/