FCCL-succes op het Twents Kampioenschap

Stef Hollander, Sieb Duenk en Anne Mokkink hebben de hooggespannen verwachtingen waar kunnen maken en de titel Twents Kampioen binnengesleept op de nieuwe baan van Het Twentse Ros in Hengelo.
Stef knalde de hele dag vanaf de start tot aan de finish over de baan en liet de deelnemers uit zijn leeftijdsklasse totaal kansloos. Ook in de halve finale en finale reed Stef met overwicht over de baan. Dit resulteerde voor hem in een verdiende eerste plek. Klasse Stef.
Sieb domineerde de hele dag bij de 45+ en heeft zijn tegenstanders alleen de achterkant van zijn helm laten zien en daarmee alle spanning voor de toeschouwers totaal weggegnomen. Waarvoor dank Sieb! Maar toch gefeliciteerd 
Anne Mokkink daarentegen heeft in haar manches ook aan het publiek gedacht en iedere race gezorgd voor de nodige spanning. Haar 3 manches eindigde ze in het middenveld, maar deze uitslagen waren voor Anne voldoende voor een finaleplaats. En toen ging ze los. In de finale stuur Anne zich in de tweede bocht naar eerste plek en stond deze niet meer af, dus ook voor haar de titel “Twents Kampioene”.

Maximale prestaties
Ook de andere FCCL-ers hebben allemaal weer optimaal gepresteerd en naar hun eigen vermogen gefietst. Voor de een betekent dat met de hakken over de sloot de kwart/halve/finale halen, of geweldig goed fietsen maar door een valpartij net niet in de prijzen vallen. En voor de ander betekent dat achteraan in het veld aan het elastiek blijven hangen en er niet afgefietst worden. Hoe dan ook iedereen heeft alles gegeven en het optimale eruit gesleept.

hengelo 2