Cruisers avond 18+

  • Gepubliceerd in Clubnieuws

 

Niet alleen ervaren rijders van 18 jaar of ouder, maar ook ouders zijn welkom!
Dit is de gelegenheid om eens zelf te ervaren hoe het is om met een helm op, handschoenen aan en..........de blik op oneindig, eens over een baan te gaan op een echte BMX of Cruiser.
Een cruiseravond zal altijd plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand. Aanvang 19.30 tot 21.00 uur daarna is er altijd gelegenheid om nog wat te drinken en de ervaringen te bespreken.
Als doel stellen wij voor de onervaren rijders:
De begeleiders te laten ervaren wat de rijders ervaren.
Voorbeeld: een begeleider die zijn rijder aanspoort om harder te trappen, op het moment dat hij een bult nadert, zal ervaren dat dit niet zo eenvoudig is als je dit nog niet zo vaak hebt gedaan.
En misschien wel het alle belangrijkste: Gewoon om een leuke ervaring te hebben met FCCL "aanhangers".
Hoe zal de indeling er ongeveer gaan uitzien?
De ervaren rijders zullen lekker hun gang gaan. Ben je niet ervaren of heb je nog nooit op een BMX-fiets gereden, dan zullen wij de training voor jou aanpassen en begeleiden. Je moet daarbij denken aan een aantal basis oefeningen op de fiets voor een ieder op zijn eigen kunnen en niveau. Vervolgens zal er ook een aantal keer de hele baan gereden worden zonder en met start hek. We zullen om 19.30 uur beginnen en 21.00 uur afsluiten.

Waar zorgen wij voor:
· Fiets
· Helm (met haar netje)
· Handschoenen
· Begeleiding en uitleg
· Hulpverleners (EHBSO)

Waar moet je zelf voor moeten zorgen:
· Inzet gebaseerd op realiteit (je bent tenslotte geen 16 meer) met andere woorden; we willen  jullie wat laten ervaren en het gaat er niet om hoe snel je iets doet.
· Sport schoenen, lange broek en jas of shirt met lange mouwen. En een grote hoeveelheid drinken.

Wie wil dit niet mee maken ??!! Heb je nog vragen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groeten namens de trainers van FCCL