Lidmaatschap

Introductie trainingen

Dat de BMX een leuke en energieke sport is zie je wel aan het grote aantal leden dat de FCCL (Fiets Cross Club Lichtenvoorde) heeft. Ben jij ook nieuwsgierig en wil je ook wel eens weten hoe het voelt om over een heuse Crossbaan te fietsen en ben je 6 jaar of ouder, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Je mag 3x gratis mee komen trainen, maar neem wel een volwassene mee, anders kunnen we je helaas niet toelaten op de baan. Voor meer informatie over de trainingstijden, wanneer jij kunt instromen en waar je aan moet denken, klik dan hier
Wil je meer weten over de FCCL lees dit stuk dan eens rustig door. 

Aanmelden

Vond je de introductie trainingen leuk en wil je lid worden van de FCCL? Hieronder lees je meer over het lidmaatschap.
Aanmelding als lid kan door het invullen van het aanmeldingsformulier. Onder het menu item "Clubinfo -> FCCL-reglementen" vindt je het huishoudelijk reglement en andere belangrijke documenten. Lees deze documenten zorgvuldig en aandachtig door voordat je je aanmeld als lid. Heb je hierover vragen dan kan je deze stellen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Het lidmaatschap geldt voor een heel jaar en kan tussentijds niet worden opgezegd. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot 31 december.
Aanmelding als lid kan gedurende het gehele jaar. Bij aanmelding binnen het verenigingsjaar is betaling van de contributie verschuldigd. 
In de contributie is inbegrepen het lidmaatschap voor de NFF en KNWU de rijdersbijdrage voor het clubshirt en, voor nieuwe leden, de éénmalige inschrijfkosten.

Bij aanmelding hebben wij een officieel document nodig om de leeftijd van het rijdend lid vast te kunnen stellen. Daarom vragen wij bij inschrijving een kopie van een paspoort, ID-bewijs of zorgpas van het rijdend lid bij met daarop zijn of haar geboorte datum.
Het ingevulde en ondergetekende aanmeldingsformulier kan je samen met het kopie van het paspoort, ID-bewijs of zorgpas afgeven in de kantine van de FCCL (in de brievenbus welke binnen hangt) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beëindigen

Wanneer het lidmaatschap in de loop van het jaar wordt opgezegd, blijft de contributie voor het resterende deel van het jaar verschuldigd. Beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk of via e-mail uiterlijk 2 weken voor het nieuwe verenigingsjaar te geschieden.

Contributie

De contributie bedraagt €80,- per jaar (2020). De contributie wordt in twee termijnen geïnt: €50,- in januari en €30,- in juni/juli.
Wordt je na augustus lid van de FCCL dan betaal je één termijn á €50,- 
De vereniging behoudt zich het recht om de contributie jaarlijks te verhogen, vaststelling van de contributie geschiedt door de Algemene Ledenvergadering.

Clubshirt

Van rijdende leden wordt verwacht dat ze tijdens de training en wedstrijden ons clubshirt dragen. Het clubshirt kan worden besteld in onze webshop.

Betaling

Betaling van de contributie is enkel mogelijk per automatische incasso. Voor het incasseren van de contributie maakt FCCL gebruik van een doorlopende SEPA machtiging. U dient voor voldoende saldo op uw bankrekening te zorgen. Bij het storneren door u of uw bank ontvangt u een nota inclusief € 2,50 administratie kosten.